طرز تهیه نان پنیری مغزدار خوشمزه و خانگی برای صبحانه
نان پنیری یکی دیگر از نان های خوشمزه و خانگی است که می توانید برای صبحانه آن را تدارک ببینید. در واقع شما با نان پنیری یک تیر و دو نشان می زنید چون هم نان است و هم پنیر داخلش آماده است و فقط باید میل کنید. بافت نان پنیری خیلی نرم و لطیف است و برای صبحانه و عصرانه شدیداً توصیه می شود. در ادامه با طرز تهیه نان پنیری مغزدار خوشمزه و خانگی برای صبحانه با النا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای 6 عدد نان پنیری
- آرد یک و نیم لیوان
- تخم مرغ یک عدد
- آب نصف لیوان
- روغن مایع سه قاشق غذاخوری
- خمیر مایع فوری یک و نیم قاشق
- نمک یک قاشق
- شکر دو قاشق
- زرده تخم مرغ برای رومال یک عدد
- کنجد مقداری
مراحل طرز تهیه نان پنیری مغزدار
برای درست کردن نان پنیری خوشمزه و مغزدار ابتدا آب و روغن و نمک،شکر،تخم مرغ هم میزنیم تا یکدست شود.
بعد آرد و خمیر مایع اضافه میکنیم و کامل هم میزنیم. بعد دو سه قاشق آرد هم اضافه میکنیم. برای جمع شدن خمیر دقت کنین ارد زیادی نریزین و با ورز دادن خمیر اماده کنین اگه باز هم چسبنده بود مقداری ارد اضافه کنید.
بعد از ورز دادن داخل ظرفی رو چرب میکنیم و خمیر رو میذاریم داخلش درشو میذاریم به مدت یک ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شود.
بعد از این مرحله از خمیر به اندازه نارنگی کوچک برمی داریم کمی داخلش باز میکنیم و پنیر یا حالا هر مغز دیگه ای دوست داشتید داخلش قرار میدین بعد جمع میکنین بصورت گرد و با دست کمی پهن میکنین تا چونه های خمیر یک دست و صاف درست شود.
سپس داخل سینی فر قرار میدیم و روش با زرده و کنجد تزیین میکنیم و میذاریم داخل فری که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت در دمای ۱۶۰درجه.
بعد از اینکه نان های پنیری مون کامل پختند آن ها را بیرون می آوریم و روشون با دستمال تمیز به مدت پنج دقیقه میپوشونیم بعد از اون اماده هست. می توانید آن را برای صبحانه و عصرانه سرو کنید و بیشتر از هرکسی خودتان از خوردنشون لذت ببرید.