طرز تهیه نان سیر و جعفری خوشمزه و متفاوت با سس مخصوص
نان سیر از جمله نان های خوشمزه و پرطرفدار خانگی می باشد و می توان آن را با مواد مختلفی درست کنید. نان سیر با جعفری از محبوب ترین نان های سیر می باشد و این نان سس مخصوص خودش را دارد و باید حتما امتحان شود. در ادامه با طرز تهیه نان سیر و جعفری خوشمزه با سس مخصوص با سایت اینترنتی النا مگ همراه باشید.
مواد لازم خمیر نان سیر و جعفری
- آب ولرم یک پیمانه
- شیر ولرم یک پیمانه
- نمک یک قاشق مرباخوری
- شکر ۲ قاشق مرباخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- خمیر مایه خیس ۴۲ گرم ( یا خمیر مایه خشک یک قاشق غذاخوری)
- آرد به مقداری که خمیر به دست نچسبد
مواد لازم سس نان سیر و جعفری
- کره ۱۰۰ گرم
- نمک یک قاشق مرباخوری
- سیر ۲ حبه جعفری خورد شده
- پودر فلفل پرک شده یک قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال نان
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ یک عدد
- پنیر چدار مقداری
مراحل طرز تهیه نان سیر و جعفری
مرحله 1
برای درست کردن نان سیر و جعفری خوشمزه ابتدا همه مواد را غیر از آرد در یک کاسه هم بزنید و آرد رو با کنترل به مواد اضافه کنید تا خمیر بدست بیاد و بعد ۱۰ دقیقه ورز بدید.
مرحله 2
خمیر آماده شده را چانه بزرگ گرفته و کف ظرف رو کمی با روغن چرب کنید و بعغد خمیر را به این ظرف منتقل کنید و یک ساعت زمان بدید تا استراحت کند.
مرحله 3
بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و چانه بگیرید. هر چونه رو داخل سینی فر که داخلش کاغذ روغنی گذاشتید و آرد پاشی( آرد ذرت) کردید قرار بدید و کمی باز کنید.
مرحله 4
روی چونه هارو بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. بعد از نیم ساعت استراحت سس ( مخلوط زرده و ماست) را روی خمیر بریزید و پخش کنید و با انگشت شکل بدید و روی خمیر ها برش هایی از پنیر چدار رو بذارید.
مرحله 5
در نهایت نان سیر آماده شده را برای پخت داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت حدودا ۳۰ دقیقه تا زمانیکه روی نان طلایی سود.
مرحله 6
تا وقتی که نان ها آماده می شوند مواد رویه نان ها را درست میکنیم. کره به دمای محیط رسیده و سیر رنده شده و نمک و فلفل و جعفری خورد شده را با هم مخلوط کنید و روی هر کدام از نان ها که پخته شدند بمالید و بعد از خنک شدن کامل نوش جان کنید.