طرز تهیه شیرینی برنجی زعفرانی خوشمزه به روش قنادی
شیرینی برنجی از شیرینی های خوشمزه و معروف ایرانی است و با ترکیب آرد برنج، پودر قند، روغن و زرده تخم مرغ درست می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی برنجی زعفرانی خوشمزه به روش قنادی با سایت اینترنتی النا مگ همراه باشید.
مواد لازم شیرینی برنجی زعفرانی
- آرد برنج نرم و مرغوب ۵۰۰ گرم
- پودر قند ۲۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- روغن جامد ۲۵۰ گرم (یا ترکیبی از روغن جامد و کره دوغگیری شده)
- پودر هل ۲_۱ ق غ
طرز تهیه شیرینی برنجی زعفرانی
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی برنجی زعفرانی خوشمزه قبل از هر کاری آرد برنج و پودر قند رو جداگانه از الک ریز یا حریر رد کنید.
مرحله 2
اگر روغن نیمه جامد دارید، خودتون صاف کنید. من نصف روغن جامد لادن میزنم و نصف کره گیاهی مهگل که ۲ بار دوغگیری شده باشد.
مرحله 3
برای شروع در ظرفی،پودر قند،روغن و کره به دمای محیط رسیده رو ۲ دقیقه با همزن بزنید تا کرمی و سبک شود. (اول با لیسک مخلوط کنید که پودر قند تو هوا پخش نشه بعد با همزن).
مرحله 4
سپس زرده ها و پودر هل رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا ترکیب شوند. بعد آرد برنج رو مرحله به مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مرحله 5
وقتی خمیر سنگین شد،با کمک انگشتان دست،خمیر رو جمع کنید. به هیچ وجه زیاد ورز ندین چون به روغن می افتد. خمیر آماده شده حالت پودری داره و منسجم نیست.
مرحله 6
خمیر رو ۳ بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر نهایی بافت لطیفی دارد که بدون ترک گلوله می شود. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا ۱۵ دقیقه گرم شود.
مرحله 7
از خمیر تکه هایی به اندازه کوچکتر از گردو بردارید و گرد کنید ( من ۱۳ گرمی برداشتم) و با کمی فاصله داخل سینی فر بچینید. کاغذ روغنی نیاز نیست.
مرحله 8
مهر دلخواه بزنید و تخم خرفه بپاشید. سپس شیرینی ها را برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزند.
مرحله 9
یک شیرینی رو با چاقو تست کنید،اگر کف سینی حرکت کرد، پخته است. روی توری خنک کننده بذارید تا چند ساعت هم به شیرینی ها دست نزنید چون خیلی نرم و پودری هستند.