طرز تهیه نان آلمانی خوشمزه بنام بروتچن برای صبحانه
نان های آلمانی از نان های خوشمزه و معروف در جهان می باشد و یکی از این نام های مشهور آلمانی، نان بروتچن می باشد و برای سرو در صبحانه و عصرانه عالی می باشد. در ادامه با طرز تهیه نان آلمانی خوشمزه بنام بروتچن برای صبحانه با سایت اینترنتی النا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان بروتچن آلمانی
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۲۱۰ میلی لیتر حدودا کره ۳۰ گرم نمک ۸گرم – 1 قاشق مرباخوری
- شکر 2 قاشق مرباخوری
- خمیر مایه یک و نیم قاشق سوپ خوری
- روغن مایع ۲۰ گرم
- آرد ۴۵۰ گرم (از نان فانتزی آرد بگیرید)
مراحل طرز تهیه نان آلمانی
مرحله 1
برای درست کردن نان آلمانی خوشمزه ابتدا ۱۸۰ میلی لیتر از شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کرده و اجازه میدهیم تا به عمل آید. معمولا حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه طول می کشد.
مرحله 2
تخم مرغ و روغن مایع را درون کاسه ریخته و با مفتول فلزی هم زده و خمیر مایه فعال شده را اضافه کرده و کم کم آرد را اضافه میکنیم و درحین هم زدن بقیه شیر را هم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود
مرحله 3
بعد خمیر را به سطح کار منتقل کرده و شروع به ورز دادن میکنیم و کره را هم به خمیر اضافه کرده تا خمیری لطیف داشته باشیم .حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است. خمیر را به کاسه چرب شده منتقل کرده با روکش نایلونی و ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم.
مرحله 4
بعد از تایم استراحت خمیر را به چانه های ۱۲۰ گرمی تقسیم کرده و خمیر را شکل میدهیم و به سینی چرب شده منتقل کرده و روی خمیر را با نایلون پوشانده و تا دو برابر شدن حجم خمیر صبر می کنیم. این کار معمولا یک ساعت زمان می برد.
مرحله 5
بعد از این تایم روی خمیر را کمی آرد پاشیده و با تیغ روی خمیر را تیغ می زنیم و در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید و پس از خنک شدن درون کیسه نایلون قرار دهید.