طرز تهیه کیک زعفران و گلاب خوشمزه و خانگی با بافت پنبه ای
کیک زعفران و گلاب از کیک های خوشمزه و بسیار طرفدار ایرانی می باشد و معمولا آن را با گلاب و هل درست می کنند. بافت این کیک بسیار عالی است و برای یک عصرانه عالی در کنار چایی حسابی می چسبد آخه مگه می شود عطر زعفران را دوست نداشت؟ در ادامه با طرز تهیه کیک زعفران و گلاب خوشمزه و خانگی با بافت پنبه ای با النا مگ همراه باشید.
مواد لازم کیک زعفران و گلاب
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- شکر ۱۸۰ گرم
- ارد ۲۰۰ گرم
- بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن مایع ۱۰۰ گرم
- شیر ولرم ۷۰ گرم
- گلاب ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه کیک زعفران و گلاب مرحله به مرحله
مرحله اول
برای درست کردن کیک زعفرانی خوشمزه ابتدا زرده و سفیده از هم جدا می کنیم. سفیده با مقداری از شکر میزنیم تا کاملا فرم بگیرد.
مرحله دوم
زرده های تخم مرغ با مابقی شکر و وانیل میزنیم تا کرمی و حجیم بشه ( حتما دور گیری کاسه رو انجام بدین که بعد پخت کیک بوی تخم مرغ نگیره )
مرحله سوم
در ادامه شیر ، روغن مایع ، گلاب ، زعفران دم کرده اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم.
مرحله چهارم
سفیده و مواد خشک ( ارد و بکینگ پودری که قبلا ۳ بار الک شده ) طی تو تا سه مرحله اضافه و آرام و دورانی مخلوط میکنیم .
مرحله پنجم
مایه کیک داخل قالب ریخته و در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه اجازه میدیم تا بپزد.
مرحله ششم
پس از اینکه کیک زعفرانی مون کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و پس از خنک شدن کامل به همراه چایی سرو می کنیم.