طرز تهیه نان حصیری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
نان حصیری از نان های خوشمزه و معروف خانگی می باشد و همان طور که در تصویر می بینید این نان به شکل حصیر درست می شود و به همین دلیل به این نام معروف شده است. در ادامه با طرز تهیه نان حصیری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله با سایت النا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان حصیری
- 355 گرم آرد نان
- 180 میلی لیتر آب/شیر (من از شیر استفاده کردم)
- 115 گرم شیرعسلی
- 6 گرم خمیر مایه
- 3 گرم نمک
- 30 گرم کره
مواد میانی نان حصیری
- نوتلا : به میزان نیاز
- موز : نصف 1 عدد
- عسل : به میزان نیاز
مراحل طرز تهیه نان حصیری
مرحله 1
برای درست کردن نان حصیری خوشمزه ابتدا شیر و شیرعسلی رو با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه رو اضافه کن، خوب هم بزنید.
مرحله 2
آرد رو اضافه کن، با دست یا میکسر ورز بده، نمک و کره رو اضافه کنید، ورز بدهید تا خمیری کشدار بدست بیاید.
مرحله 3
خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنید، به یک قسمت خمیر 1 الی 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (با کمی آب داغ مخلوط کنید، هم بزنید تا خمیری بشه) اضافه کنید، ورز بدهید تا یکدست بشه.
مرحله 4
خمیر سفید و خمیر کاکائویی رو چونه کنید، روشُ بپوشونید، 30 دقیقه استراحت بدهید.
مرحله 5
پس از استراحت، خمیرُ هواگیری کنید و هر خمیرُ به چونه های 8*40 گرمی تقسیم کنید و 10 دقیقه استراحت بدهید.
مرحله 6
1 عدد خمیر سفید و 1 عدد خمیر قهوه ای بردارید. خمیره ارو به طول به شکل مستطیل باز کنید. سپس هردو خمیرُ کنار هم جفت کنید.
مرحله 7
برش بزنید + مراقب باشید خمیر از هم جدا نشود. فیلینگ رو روی یکی از مربع ها قرار بدهید.
مرحله 8
سپس با مربع سفید روشُ بپوشونید و به شکل حصیر برش بزنید و ببافید. سپس ۱-۲ ساعت یا تا زمانی که حجمش دو برابر بشه استراحت بدهید.
مرحله 9
پس از استراحت در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد، حدود 25-20 دقیقه یا تا زمانی که پخته بشه بپزید. (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن).
مرحله 10
پس از پخت، نان ها رو از فر خارج کنید و پس از خنک شدن کامل سرو کنید. امیدواریم از خوردن این نان های حصیری خوشمزه و خانگی لذت ببرید.