طرز تهیه آش سیرابی خوشمزه و اصفهانی با برنج
آش سیرابی از آش های خوشمزه و معروف شهرهای اصفهان، اراک و یزدی می باشد و مناسب سرو در افطار می باشد. شما می توانید آش شیرابی را با برنج و بلغور گندم هم درست کنید. در ادامه با طرز تهیه آش سیرابی خوشمزه و اصفهانی با برنج با سایت اینترنتی النا مگ همراه باشید.
مواد لازم آش سیرابی
- سیرابی تمیز پاک شده بدون شیردون یک دست
- جو ۲ لیوان
- لوبیا چیتی ۱ لیوان
- نخود ۱ لیوان
- برنج 2 قاشق غذاخوری
- سبزی آش درحد کم
- روغن به میزان کافی
- پیاز خام ۲ عدد
- پیاز داغ فراوان
- آبغوره یا کشک به میزان لازم
- چوب دارچین به میزان کم
- ادویه شامل برگ بو، نمک ،زردچوبه ،فلفل سیاه، پودر سیر زردچوبه به میزان لازم
مراحل طرز تهیه آش سیرابی اصفهانی
مرحله 1
برای درست کردن آش سیرابی خوشمزه به روش اصفهانی، ابتدا حبوبات را از 24 ساعت قبل خیس می کنیم. جو رو جدا خیس می کنیم نخود و لوبیا را باهم خیس می کنیم.
مرحله 2
نخود و لوبیا رو بعد از بیست و چهار ساعت میزاریم بپزه و جو رو هم بعد از خیس کردن وخارج کردن آبش میزاریم بپزد.
مرحله 3
سیرابی رو داخل یک قابلمه دیگه اول با آب می جوشونیم تا بوش برود. بعد از صافی عبور می دهیم و دوباره میزاریم داخل قابلمه و آب جوش بهش اضافه می کنیم.
مرحله 4
همچنین زردچوبه نصف قاشق داخلش می ریزیم و برگ بو و چوب دارچین و دو عدد پیاز بزرگ میزاریم باهاش بپزد. اگر جو بهش اضافه کنیم جو نمیزاره سیرابی بپزد.
مرحله 5
وقتی سیرابی کامل بعد از بیست ساعت پخت یعنی اول سیرابی رو میزاریم بپزد وقتی که آماده شد جو رو میزاریم بپزه و برنج هم بهش اضافه می کنیم.
مرحله 6
دو ساعت به آخر پخت جو، سیرابی ها رو از آبش جدا می کنیم و به جو اضافه می کنیم وقتی جو کامل پخت سبزی هم آش رو بهش اضافه می کنیم تا بپزد.
مرحله 7
بعد حبوبات پخته شده شده را اضافه می کنیم و در آخر پیاز داغ با زردچوبه تفت داده شده و نمک را اضافه می کنیم و ادویه و آبغوره بهش اضافه می کنیم. این آش خیلی خوشمزه می شود حتما درستش کنید.