طرز تهیه آش ترش گیلانی خوشمزه با طعم بسیار عالی
آش ترش از آش های خوشمزه و معروف شمال کشورمون به خصوص شهر گیلان و مازندران می باشد و امروزه در سایر شهرهای ایران مثل زنجان، تبریز، ارومیه، بابل و ... پخت این آش خوشمزه رواج دارد. در ادامه با طرز تهیه آش ترش گیلانی خوشمزه با طعم بسیار عالی با سایت آموزشی النا مگ همراه باشید.
مواد لازم آش ترش گیلانی
- لوبیا چیتی ۱ لیوان
- نخود نصف لیوان
- باقالی ۱ لیوان (قابل حذف)
- برنج نیم دانه یک و نیم لیوان
- سیر دو بوته
- نعنا خشک چند قاشق
- سبزی آش ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم (شامل تره گشنیز جعفری اسفناج چغندر)
- نمک فلفل زردچوبه
- آبغوره ۲ لیوان
مراحل طرز تهیه آش ترش گیلانی
مرحله 1
برای درست کردن آش ترش گیلانی خوشمزه ابتدا حبوبات را از یک روز قبل خیس کنین و آبش رو چند بار عوض کنید. بعد با مقداری اب بپزین تا نیم پز شود. آبش رو دور بریزین و آبکش کنید.
مرحله 2
سپس برنج را اضافه کنید و به مقدار کافی آب ریزید و صبر کنید تا به جوش آید. وقتی که جوشید سبزی آش را اضافه کنید و صبر کنید تا حبوبات و برنج کاملا بپزند و لعاب بیندازند.
مرحله 3
سیر را هم با رنده خرد کنید و تفت بدهید. ادویه های خود را هم اضافه کنید. نعنا چند قاشق اضافه کنید و تفت بدهید.
مرحله 4
آبغوره هم اضافه کنید. توجه کنید میزان اضافه کردن آبغوره بسته به این دارد که می خواهید آش تا چه حدی ترش باشد.
مرحله 5
میزان نمک آش ترش را هم اندازه بگیرید و صبر کنید تا آش با حرارت کم به خوبی بپزد و جا بیفتد.