طرز تهیه آش شولی خوشمزه با چغندر به روش یزدی
آش شولی یکی از آش های خوشمزه و سنتی ایرانی و متلغ به شهر یزد می باشد و شبیه سوپ می باشد. این آش به عنوان پیش غذا سرو می شود و جالب است بدانید ملین هم می باشد و سرشاز از ویتامین ب و فیبر می باشد و تقریبا با هر ذائقه ای سازگار می باشد. در ادامه با طرز تهیه آش شولی خوشمزه با چغندر به روش یزدی با سایت النا مگ همراه باشید.
مواد لازم آش شولی
- سبزی آش (یک کیلو اسفناج،100گرم شوید،100گرم جعفری)
- چغندر 2 عدد بزرگ
- پیاز نگینی خرد شده 2 عدد
- زردچوبه و نمک به میزان لازم
- عدس 1 پیمانه
- آرد 1 پیمانه
- نعنا و پیاز داغ
- سرکه 1/2 پیمانه
- شکر 2 قاشق چایخوری
مراحل طرز تهیه آش شولی
مرحله 1
برای درست کردن آش شولی خوشمزه ابتدا چغندرها را خرد کرده و با مقداری آب روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.
مرحله 2
بعد عدس و سبزی خرد شده را به آن اضافه کرده و میزاریم تا مواد کاملا پخته شوند. حالا پیاز ها را سرخ میکنیم و کمی نعناع وزردچوبه به آن اضافه میکنیم و تفت داده و به آش اضافه می کنیم.
مرحله 3
بعد از این مرحله نوبت آرد هست که با سه چهار لیوان آب باز می کنیم و به آش اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. اگر آش غلیظ شد میتونید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
مرحله 4
مرحله آخر چاشنی آش هست که سرکه هست و به همراه شکر به آش اضافه کرده و میزاریم تا چند تا قل بزنه تا بوی تند سرکه کم شود. مقدار سرکه سلیقه ای هست میتونید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.
مرحله 5
توجه کنید همراه اسفناج از برگ چغندر هم میشه استفاده کرد و برای طعم دار کردن شولی یزدی به جای سرکه از قره قروت یا به قول یزدیها"تلف" و یا حتی رب انار هم میتونید استفاده کنید. حتما این آش سبک و گرم و پر از خاصیت و بی نظیر را امتحان کنید.