طرز تهیه نان لقمه ای خوشمزه با بافت بی نظیر برای صبحانه
نان لقمه ای از نان های کوچولو و خوشمزه است و بافتی نرم و پنبه ای مانند دارد و می توان آن را به صورت ساده و یا انواع مواد مغذی درست کرد. در ادامه با طرز تهیه نان لقمه ای خوشمزه با بافت بی نظیر برای صبحانه با سایت النا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان لقمه ای
- آرد سفید الک شده ۳/۵ تا ۴ لیوان (لیوان دسته دار)
- شیر گرم یک لیوان
- خمیر مایه یک قاشق چایخوری سر پُر (قاشق اندازه گیری)
- شکر یک قاشق سوپخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
- کره ۱۵ گرم ذوب شده
- برای رومال یک عدد تخم مرغ کامل
- کنجد و سیاه دانه و خرفه
مراحل طرز تهیه نان لقمه ای مغزدار
مرحله 1
برای درست کردن نان لقمه ای خوشمزه ابتدا در یک ظرف مناسب شیر ،خمیر مایه و شکر رو مخلوط کرده کره و نمک رو اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 2
سه لیوان از آرد رو اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد خمیر را ورز بدهید تا وقتی که یکدست شود و به دست نچسبد. باقی مانده آرد رو در صورت نیاز اضافه کنید. خمیر باید نرم باشه و به دست نچسبد.
مرحله 3
خمیر را یک ساعت استراحت بدهید تا حجمش دو برابر شود. بعد خمیر آماده رو جمع کرده و به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و از اطراف روی هم تا کرده و چانه کنید.
مرحله 4
چانه ها را داخل سینی کاغذ روغنی انداخته شده و آرد پاشی شده با فاصله قرار بدهید و با کیسه پوشانده و ۴۰ دقیقه استراحت بدهید.
مرحله 5
در این فاصله تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود و بعد از استراحت نان ها، روی آن ها را آرام رومال بزنید و به دلخواه کنجد و سیاه دانه و خرفه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدین تا طلایی شوند.