طرز تهیه نان رمضان خوشمزه و خانگی با بافت بی نظیر
نان رمضان از نان های خوشمزه و حجیم معروف قنادی برای ماه مبارک رمضان می باشد و شما در منزل هم می توانید آن را به صورت خانگی درست کنید. در ادامه با طرز تهیه نان رمضان خوشمزه و خانگی با بافت بی نظیر با سایت اینترنتی النا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان رمضان
- دو عدد تخم مرغ
- سه چهارم لیوان شکر
- نصف لیوان روغن مایع
- یک و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه تازه
- ماست سفت دو قاشق غذاخوری
- آب ولرم نصف لیوان
- شیر نصف لیوان
- وانیل یک قاشق چایخوری
- زنجبیل نصف قاشق چایخوری
- بهبود دهنده( از لوازم قنادی تهیه کنید)یک قاشق چایخوری
- آرد قوی ( از لوازم قنادی تهیه کنید ) چهار الی چهار ونیم لیوان
مراحل طرز تهیه نان رمضان
مرحله اول
برای درست کردن نان رمضان خوشمزه اول خمیر مایه و شیر ولرم در حدی که دست رو نسوزونه و یک قاشق از شکر رو در ظرف مخلوط کرده و درپوش میذاریم تا به عمل آید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها رو میشکنیم در کاسه و زرده یکی شو کنار میذاریم برای رومال خمیرمون و بعد شکر و روغن مایع و ماست و وانیل و زنجبیل و بهبود دهنده و آب رو مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
سپس مخلوط خمیر مايه و شیر رو که عمل اومده(روش حباب زده و پف کرده ) به بقیه مواد اضافه کرده هم میزنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا یه خمیر نچسب بدست بیاد.
مرحله چهارم
توجه کنید چهار لیوان آرد رو در مرحله اول اضافه میکنیم کمی ورز میدیم خمیر اینجا کمی چسبندگی داره دو ساعت استراحت میدیم بعد از دو ساعت که حجم خمير سه برابر میشه دوباره ورزش میدیم و اگه نیاز بود کم کم بهش آرد اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
خمیر رو به دلخواه در قالب یا سینی فر شکل داده با زرده تخم مرغ رومال میزنیم و دوباره نیم ساعت استراحت میدیم و باز خمیرمون در استراحت دوم حجیم می شود.
مرحله ششم
بعد از نيم ساعت خمیرمون رو در طبقه وسط با دمای ۱۵۰ (دمای ملایم میذاریم تا نون هم پف کنه هم خوب بپزه) به مدت بیست دقیقه در فر از قبل داغ شده میذاریم.
مرحله هفتم
بعد از پخت نون از فر در میاریم و روشو با عسل رقیق شده یا شیره انگور و پودر نارگیل رومال میزنیم. امیدواریم این نان رمضان خوشمزه را برای ماه رمضان خود درست کنید.