طرز تهیه شیرینی اشکی خوشمزه به روش قنادی
شیرینی اشکی از شیرینی های خوشمزه و معروف ایرانی می باشد و این شیرینی همان طور که در تصویر بالا می بینید در ظاهر به شکل اشک می باشد و به همین آن را با نام شیرینی اشکی می شناسند. در ادامه با طرز تهیه شیرینی اشکی خوشمزه به روش قنادی با سایت اینترنتی النا مگ همراه باشید.
مواد لازم شیرینی اشکی
- آرد سفید ۱۷۰ گرم
- کره یا مارگارین : ۱۰۰ گرم
- پودر قند: ۴۰ گرم
- زرده تخم مرغ : ۱ عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- پسته پودر شده : مقداری جهت تزئین
مراحل طرز تهیه شیرینی اشکی
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی اشکی کره به دمای محیط رسیده را با پودرقند با همزن بزنید تا غلیظ و کش دار شود.
مرحله 2
تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و مواد را با همزن خوب بزنید تا یکدست شود. سپس آرد (الک شده) را کم کم به مواد بیافزایید باقاشق یا لیسک هم بزنید (اصلاورزندهید) تا خمیر یکدستی بدست آید.
مرحله 3
از خمیر به اندازه نصف یک گردو برداشته و آنرا لوله کرده و دو سر آنرا بهم نزدیک کنید تا شبیه به نعل شود.
مرحله 4
شیرینی ها را در سینی فر دارای کاغذ روغنی قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید (مدت زمان پخت شیرینی بستگی به میزان حرارت فر شما کم یا زیاد خواهد شد).
مرحله 5
پس از پخت وقتی شیرینی ها کاملاً خنک شدند گاناش شکلاتی درست کنید و دو طرف هر یک از شیرینی ها را در شکلات مذاب بزنید و به دلخواه روی قسمت شکلاتی پودر پسته یا نارگیل بپاشید.
مرحله 6
سپس آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و بعد در ظرف موردنظر بچینید. برای تزیین روی شکلات ها می توانید از پودر مغزهای دیگر و یا ترافل های رنگی استفاده کنید.
نکات تهیه شیرینی اشکی
ماندگاری بیشتر
برای ماندگاری بیشتر این شیرینی از مارگارین استفاده کنید ولی به هیچ عنوان به جای کره از روغن صاف قنادی استفاده نکنید چون شیرینی را خشک و سفت خواهد کرد.