طرز تهیه رول دارچینی خوشمزه و خانگی با سس مخصوص
رول دارچینی یا همان نان رول دارچینی از نان های خوشمزه و معروف خانگی می باشد و این نان سس مخصوص خودش را دارد. در ادامه با طرز تهیه رول دارچینی خوشمزه با سس مخصوص با سایت اینترنتی النا مگ همراه باشید.
مواد لازم رول دارچینی
- آرد 2 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
- خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- شیر ولرم نصف پیمانه
- نمک یک پینچ
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- کره ذوب شده در دمای محیط برای لای رولها
مراحل طرز تهیه رول دارچینی
مرحله 1
برای درست کردن رول دارچینی خوشمزه اول مواد را اندازه گیری کردم و کنار گذاشتم. مایه خمیر، شیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را داخل ظرفی ریختم تا مایه خمیر عمل بیاد.
مرحله 2
بعد از حدود یک ربع که اماده شد همه مواد خیس رو با هم مخلوط کردم و اول نصف ارد رو اضافه و مخلوط کردم. بقیه آرد رو کم کم اضافه کردم تا خمیر لطیفی به دست اومد.
مرحله 3
ورز دادن در کیفیت نان خیلی موثر هست. بعد از آماده شدن خمیر روی آن را با با یک پارچه تمیز می پوشانیم و به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم.
مرحله 4
بعد از استراحت ، خمیر را با وردنه پهن می کنیم تا نازک شد با برس کره ذوب شده در دمای محیط را روی تمام سطح خمیر مالیدم و کمی شکر پاشیدم
مرحله 5
حالا روی خمیر پهن شده دارچین می پاشیم و بعد از یک طرف خمیر رول کردم و به تکه های حدودا 4 سانتی برش زدم و در سینی فر چیدم. حتی می توانید همان کره و شکر بمالید وسط خمیر خیلی هم خوش عطر می شود.
مرحله 6
حالا دوباره به خمیر 45 دقیقه استراحت می دهیم. پس از استراحت رول های دارچینی آماده شده با زرده تخم مرغ رقیق شده با شیر رومال می کنیم.
مرحله 7
در نهایت رول های دارچینی آماده شده را برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 10 دقیقه می گذاریم تا بپزند.